Reviews.

Al meer dan 15 jaar helpen wij onze klanten en doen wij ons uiterst best om deze klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit resulteert in goede reviews en tevreden klanten, wilt u ook een review achter laten op onze website? Vul dan het formulier in en uw review wordt snel geplaatst. Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Ook dan horen we het graag!

van vliet

Wij hebben een restaurant in het centrum van Den Haag, tot onze grote verbazing zagen we dat onze horeca koelkast niet meer koelde en helemaal niets meer deed. Vol paniek gezocht naar een betrouwbare koeltechnicus die op korte termijn bij ons langs kon komen. Via Google terecht gekomen bij koeltechniek specialist en zijn hulp ingeschakeld. Wij zijn de volgende dag al geholpen. Heel erg fijn!

afbeelding

Bart NY Pizza Den Haag

Super service, vandaag gebeld en de volgende dag waren ze al bij ons op locatie om de reparatie uit te voeren. Totale kosten vielen erg mee!

afbeelding

Johan van Manen

Geweldig, wij hebben een complexe koelinstallatie waar we veelal buitenlandse kaas opslaan. Deze heeft jarenlang uitstekend gefunctioneerd, wekenlang zitten zoeken die complexe koelinstallaties kan repareren maar niemand kunnen vinden. Via via gehoord van koeltechniek-specialist en zijn diensten ingeschakeld. Uitstekende service, wij zijn erg goed geholpen.

afbeelding

Freek

Top bedrijf👌💥💥 ,goede service en vriendelijke mensen.

afbeelding

Dirk Fastfood Service B.V

Uitermate proffesioneel bedrijf;
staat garant voor een klasse service, erg behulpzaam en klantgericht.
Ga zo door!.

afbeelding

Alisha

Super bedrijf, staan altijd voor je klaar, vaak op onmogelijke tijden gaat er iets stuk en altijd lossen ze het op. Eerlijk bedrijf waar je op kan bouwen en vertrouwen.

afbeelding

Laat ook een review achter.

barkoeling reparatie